Pentru rezervarea unui costum se face o vizita la magazin ( de preferat împreună cu copilul).Se achită un avans de 10 lei din prețul de închiriere al costumului(avans care se pierde dacă renunțați din orice motiv la costum).

În lunile IUNIE și DECEMBRIE costumele se eliberează dimineața și se returnează seara.În rest perioada de inchiriere este 24/48 ore.Perioada de închiriere se poate hotărâ și împreună cu clientul în funcție de evenimentul pentru care dorește costumul.
Pentru întârzieri pierderi sau distrugeri se va percepe o taxă.
Prețul de închiriere al unui costum începe de la 25lei iar al unui accesoriu de la 10lei.Prețul variază în funcție de complexitatea și mărimea costumului,de complexitatea întreținerii acestuia și în funcție de evenimentul și perioada pentru care este solicitat.
Pentru ca serbările sau spectacolele organizate de grădinițe si școli  să fie cât mai reușite,as recomanda ca inainte dedistribuirea rolurilor copiilor organizatorul respectiv educatoare/invatatoare  se viziteze magazinul pentru a putea vedea daca exista si chiar de a alege cat mai multe costume pe tema aleasa.
Pentru toate evenimentele importante : serbări de Crăciun, Halloween, serbări de sfârşit de an şcolar, serbari de 8 Martie, fashing, revelion este indicat sa veniţi din timp să vă rezervaţi costumul dorit.
La rezervare trebuie să ştiţi data exactă a evenimentului.
Costumele sunt preluate de către clienti curate şi vor fi restituite folosite. Curăţarea lor NU o face clientul.Noi curăţăm costumele după fiecare folosire.
Ridicarea costumului inchiriat se poate face doar dacă aveţi un document de identitate sau o copie a acestuia deja arhivată în baza noastră de date.Nu se reţine actul de identitate la magazin pe perioada de închiriere a costumului , se face doar o copie după acesta.